Rafelbunyol continua el procés de participació ciutadana amb trobades entre l’alcalde i diferents col·lectius

Finalitzada la consulta ciutadana sobre preferències i necessitats de Rafelbunyol, el projecte de participació Rafelbunyol Amb Tu continua amb trobades entre l’alcalde i diferents col·lectius, per tal d’analitzar determinats temes del municipi.

Així, i fins al mes d’octubre, Fran López, alcalde de Rafelbunyol, es reunirà amb els veïns i veïnes de la localitat, escoltant i tractant col·lectivament les seues inquietuds, idees i suggeriments al voltant dels aspectes sorgits a la consulta ciutadana prèvia, i considerant unes altres qüestions no contemplades inicialment a la mateixa, però que d’igual forma interessen, preocupen i són rellevants per a la ciutadania. L’objectiu de les trobades Tu Fas Rafelbunyol és obtindre la màxima informació possible dels distints col·lectius i abordar millor les futures polítiques municipals.

La primera d’aquesta sèrie de trobades està dirigida a la gent gran del municipi, i tindrà lloc dijous, dia 28 de juny, a les 16:30h a la Llar del Jubilat de Rafelbunyol, per a dialogar i analitzar temes relacionats, principalment, amb la tercera edat.

Segons Mireia Gimeno, Regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Rafelbunyol “després que la consulta ciutadana haja finalitzat amb una participació molt satisfactòria, comença una segona fase del projecte Rafelbunyol Amb Tu, caracteritzada pel tractament conjunt entre l’ajuntament i la ciutadania de diferents aspectes del municipi i de la seua gent, per tal de fer un Rafelbunyol de tots i totes”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *