Rafelbunyol es prepara per a acollir la seua cita anual amb l’art urba

Rafelbunyol es prepara per a acollir la seua cita anual amb l’art urbà, enguany amb una edició especial del seu Festival de Cultura Urbana «Rafelbunyol Final de Trajecte» amb participants d’altres edicions que intervenen altruistament, igual que les empreses col·laboradores.

Hem d’agrair als creadors i a les empreses que ens hagen proposat realitzar aquesta edició especial per a visibilitzar que l’activitat cultural ha de seguir. Amb garanties i les mesures necessàries, la cultura ha de formar part de la realitat actual” afirma Alicia Piquer, regidora de Cultura.

RFT Special Edition, que es desenvoluparà aquest cap de setmana, comptarà amb una exposició i mostra d’art urbà.

Més de 25 artistes de carrer participen en l’exposició en què traslladen els seus treballs fets als murs a obres en format 30 per 30. La mostra, del comissari Diego López Giménez, que s’inaugurarà el divendres a les 19:30 hores a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, recull alguns dels principals noms de l’art urbà valencià, des dels més consolidats fins als emergents.

El dissabte, es durà a terme una intervenció als murs del camp de futbol municipal, en una mostra d’art urbà a la qual participaran importants artistes del grafiti com són La Nena Wapa Wapa, David de Limón, Nawe, J. Warx, Opio, Herer, Gram, Hot i Sink.

Un festival que ha sigut possible gràcies a la implicació dels i les artistes, que participen de manera gratuïta, i de la col·laboració de les empreses Montana Colors, Pinturas Herval, Quadre manipulación de obras de arte S.L. i Galeria Sabotage.