Rafelbunyol i AEPIR, amb la col·laboració de FEPEVAL, inicien la constitució de la primera EGM de la Mancomunitat de l’Horta Nord

L’Ajuntament de Rafelbunyol i AEPIR, amb la col·laboració de FEPEVAL, ha iniciat la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) al Parc empresarial de Rafelbunyol, que contribuirà a la consolidació i les millores del servei d’aquesta zona industrial. Una EGM que serà la primera de la Mancomunitat de l’Horta Nord.

L’alcalde, Fran López, i el regidor d’Indústria, Fernando Ciges, s’han reunit amb l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial de Rafelbunyol i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana per a posar en marxa el procés de constitució de l’EGM de l’Àrea Industrial de Rafelbunyol, aprofitant les ferramentes i avantatges que ofereix la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat per a impulsar el desenvolupament logístic del polígon.

«Aquesta serà la primera EGM de la Mancomunitat de l’Horta Nord. Estem molt satisfets de ser pioners en la creació d’aquesta entitat en la nostra comarca com a primer pas per la millora de la competitivitat i la modernització de la nostra àrea industrial» declara l’alcalde.

«Treballem estretament amb l’associació empresarial del nostre polígon, escoltant les seues necessitats i fent tot el que està al nostre abast per a l’enfortiment d’un dels grans pulmons econòmics de Rafelbunyol» afirma el regidor d’Indústria.

Per la seua part, el president d’AEPIR, José Manuel Gonzalez, està convençut de què l’inici d’aquest procés de constitució d’EGM «és un gran pas avant per a la millora de la competitivitat de les empreses del polígon i va en la línia dels seus objectius d’aconseguir evolucionar a la categorització del polígon de Rafelbunyol com àrea avançada».