Rafelbunyol millora els accesos e instal·lacions de la urbanització Lladró

Millores en els accessos, en les instal·lacions i en el manteniment d’aquestes, han sigut algunes de les actuacions municipals escomeses en les infraestructures de la urbanització local Lladró en resposta a la petició veïnal.

El Regidor d’Urbanisme, Santiago Bellver, al costat de les tècniques municipals, es va reunir amb els veïns i veïnes de la urbanització Lladró de la localitat per a recollir les seues inquietuds i sol·licituds. Unes peticions que han sigut escoltades i estan sent solucionades per l’Ajuntament.

En aquesta reunió, la recentment formada associació veïnal, va sol·licitar l’adequació de la rotonda d’accés, condicionament i neteja de la seua zona recreativa, així com la cessió de canastres per a la millora de la seua zona esportiva. Actuacions, totes elles, que ja han sigut realitzades pels equips municipals.

«Estem al servei de la ciutadania i sempre que les peticions siguen raonables i siga a la nostra mà donar-los solució, la seua execució és prioritària per a l’Ajuntament. La millora de la qualitat de vida de cadascun dels veïns i veïnes del nostre municipi és l’objectiu de totes les nostres actuacions» afirma Santiago Bellver.

Així mateix, l’Ajuntament s’ha compromés a en l’exercici 2021 millorar el sistema d’il·luminació pública per fanals led amb millor rendiment i menor consum energètic.