Rafelbunyol posa en marxa la seua II Ruta de la Tapa

Les regidories de Festes i Comerç de l’Ajuntament de Rafelbunyol han posat en marxa la II edició de la ruta de la tapa “De Mos a Mos”.

 

Rafelbunyol té una cita amb la gastronomia local del 27 d’agost al 5 de setembre. Una iniciativa a la qual ja s’han sumat els bars i restaurants interessats que hauran d’aplicar les mesures de seguretat i recomanacions establides pels organismes competents per a la prevenció de la Covid-19.

 

Es tracta de la segona edició consecutiva d’aquesta ruta que serveix com a aparador gastronòmic i en la qual la ciutadania elegirà la seua tapa favorita. Una votació que li permetrà guanyar, mitjançant sorteig, un sopar per a dues persones en el local guanyador de la millor tapa

 

El regidor de Festes, Tono Ros, ha subratllat que “aquesta ruta coincideix amb la programació de Cultura d’Estiu: concerts, espectacles i activitats per a tots els públics, a l’aire lliure, amb seients assignats i aforament limitat. Es tracta d’unes ‘No Festes’ en l’època que les duríem a terme, per a donar als nostres veïns i veïnes una alternativa cultural i d’oci de qualitat però amb totes les mesures sociosanitàries pertinents”. 

 

Per part seua, el regidor de comerç, Fernando Ciges ha destacat que “promovem aquesta iniciativa com un impuls al comerç local a través d’una cita gastronòmica de qualitat. El posar en marxa aquestes accions, amb els actuals temps de pandèmia, fan que siguen més difícils de consolidar donada la incertesa del sector hostaler, però des de l’Ajuntament continuarem secundant i impulsant iniciatives que afavorisquen l’economia de proximitat”