Rafelbunyol posa en marxa l’elaboració de la seua estratègia municipal d’agenda 2030

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa l’elaboració de la seua estratègia municipal d’agenda 2030. Un projecte que definirà, de manera participada juntament amb la ciutadania i tots els sectors i agents de la localitat, les línies estratègiques per a fer de Rafelbunyol un poble més sostenible des del punt de vista ambiental, econòmic i social.
Durant les últimes setmanes l’Ajuntament ha dut a terme una sèrie de reunions amb l’Equip de Govern, els representants dels partits polítics de la Corporació Municipal i el personal tècnic responsable de cadascuna de les àrees per donar-los a conéixer el nou projecte municipal i començar a treballar en l’elaboració de l’Estratègia Rafelbunyol 2030′.
Després de l’aprovació per unanimitat en el ple municipal d’incorporar els preceptes de l’Agenda 2030 com a full de ruta de la gestió municipal, l’Ajuntament ha iniciat l’elaboració d’aquest projecte que definirà les línies estratègiques per a fer de Rafelbunyol un poble més sostenible des del punt de vista ambiental, econòmic i social.
L’Estrategia Rafelbunyol 2030 és una iniciativa transversal que permetrà alinear tota la gestió municipal als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU i l’elaboració de la qual es realitzarà de manera participada juntament amb la ciutadania, el teixit social, polític, econòmic i productiu de Rafelbunyol i tots els agents i actors implicats en el desenvolupament de la localitat, amb l’objectiu de, tal com destaca l’alcalde Fran López, «construir entre totes i tots el futur que volem per a Rafelbunyol».