Rafelbunyol posarà en marxa els ‘Bons-Comerç Som Rafelbunyol’ amb un dotació de 75.000€

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rafelbunyol posarà en marxa els «Bons-descompte Som Rafelbunyol» per a fomentar les vendes al comerç de proximitat a través d’estalvis en les compres.

 

El passat dilluns s’aprovaren, per unanimitat en ple, les bases del conegut com a Bo Comerç, pas inicial per a desenvolupar aquesta iniciativa que es podrà gastar en tota classe d’establiments de la nostra localitat.

 

«Un projecte per a incentivar el consum en l’hostaleria i el comerç del municipi per al qual destinarem 75 mil € del pressupost d’enguany i amb el qual pretenem aconseguir multiplicar les vendes» assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

«Amb aquestes actuacions es persegueix contribuir en la reactivació de l’economia, no en va els comerços locals contribueixen a la millora de la qualitat de vida del veïnat, revitalitzant espais que fan que viure i treballar a Rafelbunyol siga una opció de present i de futur» afirma Fernando Ciges, regidor de Comerç.

 

Amb l’aprovació d’aquestes bases es possibilitaran imminents convocatòries dirigides al foment del consum en els comerços locals del municipi, sobre les quals informarem pròximament perquè tota la ciutadania tinga accés a elles.