Rafelbunyol presenta els resultats del projecte del mapa d’actius en salut del municipi

En el marc del programa de la Conselleria de Salut Pública, Xarxa Salut, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha presentat hui els resultats del projecte del mapa d’actius en salut del municipi, part d’aquesta iniciativa de la Conselleria que té l’objectiu d’aconseguir una coordinació interdisciplinar en Salut Pública als municipis adherits.

Amb el mapa de salut, la ciutadania de Rafelbunyol podrà conéixer els espais i serveis del municipi on es promou la salut. Aquest projecte sorgeix de la col·laboració entre el Consell Local d’Infància i Adolescència, de recent creació, el Consell Social i el personal tècnic i polític de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

En paraules de la regidora de Salut i Sanitat Pública, Rosa Azor: «La nostra aposta, com equip de govern, és continuar treballant per millorar la salut de la nostra ciutadania a través de la coordinació dels òrgans municipals i d’iniciatives innovadores com el mapa d’actius en salut, que una vegada realitzat com a diagnòstic del municipi, esclareix les línies d’actuació a dur a terme a partir d’ara».