Rafelbunyol presenta la fase de votacions dels pressupostos participatius

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha reservat 75.000€ del pressupost municipal de 2020 perquè siga la ciutadania qui decidisca com s’inverteixen dins dels capítols VI-Inversions noves o de reposició i/o II- Despeses corrents.

 

Finalitzada la Fase de Propostes Ciutadanes, i comprovats els requisits de les mateixes i estudiada la seua viabilitat, aquest dijous 19 de setembre s’inicia la Fase de Votacions Ciutadanes, mitjançant la qual seran els mateixos veïns i veïnes del municipi els que finalment decidisquen aquelles propostes viables que l’Ajuntament de Rafelbunyol durà a terme l’any que ve.

 

Les votacions es realitzaren a través del Portal de Participació Ciutadana i podran participar totes les persones majors de 16 anys, i empadronades a Rafelbunyol almenys des de gener de 2019.

 

Amb la finalitat d’explicar aquesta fase, el mecanisme per a votar i solucionar possibles dubtes, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat una reunió oberta a la ciutadania, que tindrà lloc aquest dijous 19 de setembre, a les 18:30h a la Biblioteca Pública Municipal.

 

A més, amb la finalitat d’ajudar qualsevol persona que vulga participar i la necessite, fins al 3 d’octubre, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha establit un Servei de Suport a la Participació -dilluns i dimecres, de 17:00h a 19:00h a la Casa de la Cultura, i dimarts i dimecres, de 11:00h a 14:00h a la Biblioteca Pública Municipal-, així com diferents Jornades Explicatives-Formatives, concretament, el dimarts 24 de setembre, a les 11:30h en Biblioteca i el dijous 26 de setembre, a les 18:00h en la Llar del Jubilat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *