Rafelbunyol torna a celebrar les Nits de Raspall

El Club de Pilota el Dau i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol organitzen conjuntament les Nits de Raspall al trinquet municipal. L’esdeveniment esportiu consisteix en la realització de tres partides, una de l’escola, una amateur i una professional i un sopar popular organitzat pel club.

 

Una activitat que s’emmarca en el pla conjunt entre el club, l’escola de Pilota i la Regidoria d’Esports per revitalitzar l’esport autòcton amb l’objectiu que Rafelbunyol torne a ser l’Illa del Raspall.

 

«Amb les Nits de Raspall fem confluir l’activitat esportiva i la lúdica augmentant l’oferta d’activitats d’estiu amb la finalitat d’augmentar l’afició de l’esport més arrelat al nostre municipi que, a més, té darrere una Escola i un Club que està generant un planter de jugadors i jugadores molt interessant. Amb el treball conjunt aconseguirem que Rafelbunyol siga un referent en el món de la pilota valenciana» afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

La primera jornada de les Nits de Raspall va tindre protagonisme femení, a la partida professional s’enfrontaren Erika i Isabel contra Clara i Júlia, amb la victoria d’aquestes últimes. Isabel ha estat guanyadora junt amb Victoria de la lliga de raspall femení professional CaixaBank Pro 1 i Júlia ha estat guanyadora de lligues Caixabank d’anys anteriors.

 

«És un orgull per al nostre club poder oferir aquestes nits a la ciutadania de Rafelbunyol per a donar a conèixer el nostre club, l’activitat de la nostra escola i sobre tot que la gent gaudeix amb l’esport més nostre: el raspall» assegura Tere Benito, presidenta del Club de Pilota El Dau de Rafelbunyol.