Rècord d’assistència a la celebració del Mig Any d’Intercomparses de Moros i Cristians a Paterna

Paterna va celebrar aquest passat cap de setmana la festa del Mig Any amb un nou rècord d’assistència amb més de 1.500 comparsers i comparsesres commemorant el pas de l’equador de l’exercici fester.

Des del divendres, el parc empresarial Tàctica es va convertir en l’epicentre de les Festes de Moros i Cristians. A les vint-i-sis casetes que van muntar les diferents comparses, es van unir la de la Federació i un cervezodromo. A més també es va habilitar una zona per a les discomóviles que amenitzaven les nits i una zona de joc on es van dur a terme les Olimpíades Comparseres, amb campionats de truc i parxís, i jocs tradicionals com el joc de les cadires, el mocador o jocs d’aigua.

El doumenge, els comparsers/es es van donar cita enfront de l’Ajuntament per a atendre al pregó fester, que enguany va anar a càrrec d’Enrique Andreu Carrión, més conegut per tos com “Cuqui, el Blayo” que, emocionat, va donar la benvinguda a la festa acompanyat de l’Alcalde Juan Antonio Sagredo, la Presidenta d’Intercomparses, Maria Ángeles Salvador i els capitans i bandereres de les comparses capitanies d’enguany, Alhama i Almogavers.

Després del pregó i  la desfilada, veïns i comparsers van celebrar una menjar de confraternitat en el què es van repartir 3.500 racions del tradicional «arròs en fesols i naps» posant el punt final a l’intens cap de setmana.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *