‘Retrato en rojo’, obra guanyadora de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer

L’obra ‘Retrato en rojo’ d’Almadraba Teatre (El Campello) va ser la guanyadora de la novena edició de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer que es clausurà el passat 26 de novembre. Els alacantins van guanyar el premi del públic i del jurat a la millor obra i també el premi a la millor actriu. Retrato en Rojo exposa la relació entre un home de 30 anys i una adolescent de 14. Tracta diferents temes (violència de gènere, abús) amb molta atenció i respecte.

D’altra banda el grup d’Alcoi Teatre Circ guanyà el premi a la millor direcció, actor i actriu de repartiment i escenografia per l’obra ‘El baile de la cosecha’. El guardo al millor actor fou per a Suc de Teatre. Durant la cerimònia de lliurament de premis el president del Grup de Teatre Els Escalons Enrique Tébar agraí a tots el públic la seua fidelitat amb el teatre amateur. Tot i seguit Seguidament el regidor de Cultura, Ricardo Sánchez, felicità als organitzadors i els oferí de nou tota la col·laboració de la seua regidoria en l’organització de la desena edició.

L’últim dia, abans de lliurar els premis, el Grup de Teatre Els Escalons representà l’obra fora de concurs ‘¿Quién da la vez?’, una comèdia coral d’un grup de persones amb trastorn obsessiu compulsiu i que el públic va gaudir molt, igual que amb la resta d’obres representades durant la mostra.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *