Reunió de Sagredo amb el responsable de La Salle Acoge per a conèixer els projectes de la fundació de Paterna

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, s’ha reunit amb el responsable de l’equip de recursos de La Salle Acoge, Ángel Civera per a conèixer millor els projectes que està fundació desenvolupa a Paterna per a ajudar a la reinserció soci educativa de xiquets i joves d’entre 8 i 23 anys.

 

Civera ha explicat a Sagredo algunes de les iniciatives que duen a terme en el municipi com els Centres d’Acolliment de Menors, la Xarxa Finde, els Pisos d’Emancipació i l’Aula d’Inserció Creativa (ADINCRE) al mateix temps que ha agraït al consistori la seua col·laboració i excel·lent disposició que sempre té amb ells.

 

Durant la trobada, l’Alcalde ha traslladat a Civera, en nom de tots els paterners i paterneres, el seu reconeixement per la labor que realitzen oferint oportunitats de convivència, d’educació i d’atenció integral a xics i xiques en risc d’exclusió social, d’absentisme o d’abandó escolar prematur.

 

Així mateix, Juan Antonio Sagredo ha destacat l’aposta i el suport de l’Ajuntament de Paterna a tots aquells projectes que es bolquen a ajudar als quals més ho necessiten i aconseguisquen millorar la qualitat de vida.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *