Ricard Barberà anuncia que concorrerà a les primàries per a encapçalar la llista de Compromís per Xirivella

L’assemblea tinguda ahir dimarts va ser el moment triat per Ricard Barberà, actual alcalde de Xirivella, per a anunciar al seu col·lectiu que concorrerà a les primàries que serviran per a elegir la persona que es disputarà l’Alcaldia de Xirivella en les pròximes eleccions municipals de maig.

«Estic molt il·lusionat amb la candidatura, amb la possibilitat de continuar el projecte inclusiu i renovador que iniciàrem fa quatre anys i que encara té molt de recorregut», explica Ricard Barberà, que dirigix l’Ajuntament de Xirivella en un equip govern que també integra els grups municipals de PSOE-PSPV i Podem. «Hem demostrat que hem segut capaços de governar Xirivella amb responsabilitat i visió de futur i estic segur que la ciutadania sabrà valorar-ho, i a més em sent recolzat pel col·lectiu i pel grup municipal», continua Barberà.

Ara el col·lectiu obrirà un període per vore si hi ha altres candidats o candidates a encapçalar la llista de Compromís a les municipals. La intenció és que el procés de primàries per a ocupar el lloc de cap de llista estiga resolt a començament de gener. Independentment d’això, i pel que fa a la resta de la llista, l’assemblea ha apostat per continuar la línia que sempre ha seguit Compromís a Xirivella: buscar consensos i integrar perfils de diferents sensibilitats però amb voluntat de treballar en equip

Per la seua banda, Sílvia Villena, secretària d’organització del col·lectiu, es mostra molt satisfeta amb la decisió de Barberà: «Per a Xirivella és una molt bona notícia que Ricard vulga repetir com a alcalde. Ara que les majories absolutes han passat a la història, Xirivella necessita una persona dialogant i preparada capaç de liderar un govern plural. A Ricard no sempre li ho han posat fàcil, però ha demostrat que té eixa capacitat i també que té voluntat de treballar per Xirivella i només per Xirivella, sense la interferència d’altres projectes polítics al marge de l’Ajuntament.»

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *