Ricard Barberà encapçalarà de nou la llista de Compromís per a les municipals

Ricard Barberà encapçalarà la llista de Compromís per a les municipals que se celebraran en maig. Així ho va decidir ahir dilluns per unanimitat l’assemblea de Compromís per Xirivella. La resta de la llista es triarà aplicant el reglament de primàries de la formación, un procés que previsiblement culminarà els dies 9 i 10 de març i que estarà obert a tota la ciutadania inscrita bé com a adherits a Compromís o com a simpatitzants.

Per la seua banda, Ricard es va mostrar molt il•lusionat amb el repte de tornar a encapçalar la llista de Compromís. «Estem segurs que les xirivelleres i els xirivellers tornaran a donar el seu suport a un govern progressista, que voldran que el canvi es consolide. Amb el suport unànime del col•lectiu de Compromís em sent amb forces i il•lusió per a continuar encapçalant un projecte inclusiu i de futur al qual espere sumar moltes i molt diverses veus».
Segons la secretària d’Organització, Silvia Villena, la candidatura de Barberà assegura la continuïtat del projecte renovador i inclusiu que Xirivella necessita. «En l’alcaldia de Xirivella fa falta una persona capaç de liderar un projecte plural, dialogant i amb molta capacitat de mediació, i alhora que tinga un ampli coneixement de la realitat del nostre poble i una capacitat contrastada de gestió, i Ricard reunix totes eixes qualitats, com ha demostrat durant els seus dos anys d’alcaldia.»

Pel que fa a les primàries, Villena destaca que es tracta d’un procés obert, en el qual podrà participar qualsevol persona que s’haja inscrit com a simpatitzant de Compromís, un tràmit que es pot fer fàcilment a través de la web https://compromis.net/espai/alta.

Perfil: un doctor enginyer ficat a alcalde
Aldaier de naixement i de 44 anys d’edat, Ricard Barberà és doctor enginyer amb una tesi sobre la qualitat de vida de les persones que han d’utilitzar cadira de rodes. En juny de 2017 va demanar l’excedència en l’Institut de Biomecànica de la UPV per a incorporar-se a l’alcaldia de Xirivella. A més, des de començament del mandat, en juny de 2015, és el regidor de Benestar Social.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *