Rocafort dóna ajudes per a l’ús d’insectes per al control biològic de plagues al camp i la utilització adequada de l’aigua en el reg

L’Ajuntament de Rocafort ha obert convocatòries d’ajudes per als propietaris de bancals de l’horta. Concretament per a les millores del reg, i també per a l’ús d’insectes per al control biològic de plagues.

Les obres subvencionables seran les que contribuïsquen a millorar la gestió hidríca. Que consoliden i modernitzen els regadius de la Comunitat Valenciana, alhora que es promouen pràctiques de cultiu en comú.

El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes, a comptar de l’endemà de publicació de la convocatòria en el DOGV núm. 7989, de 28/02/2017.  I les poden demanar comunitats de regants i altres entitats de reg.

Les poden demanar tots aquells agricultors o productors de cítrics de la Comunitat Valenciana, amb prioritat els registrats en agricultura ecològica sobre els de producció integrada i estos al seu torn sobre els productors convencionals. Fins al 30 d’abril.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *