Rocafort inicia una campanya per a conscienciar sobre el compliment del límit de velocitat de 30 km/h

L’Ajuntament de Rocafort ha iniciat una campanya en les xarxes socials per a conscienciar a tots els seus veïns i veïnes de la importància de complir el límit de velocitat de 30 km/h, establit des del passat 1 de gener. El suport gràfic de la campanya utilitza el conegut eslògan britànic Keep Calmper a animar als conductors a ser més respectuosos amb les normes de circulació.

La campanya està principalment destinada als conductors més joves i pretén cridar l’atenció sobre els riscos que té infringir el límit de velocitat. Així, s’han preparat diferents suports gràfics que pretenen cridar l’atenció sobre els avantatges d’una conducció tranquil·la i respectuosa, així com fomentar actituds de civisme i convivència.

Víctor Jiménez, alcalde de la localitat, ha incidit en la importància que té complir les normes de circulació: “Rocafort és un poble amable que convida a passejar, però si és necessari utilitzar el vehicle, hem de complir sempre les normes de convivència i no superar mai el límit de 30”

Per a Rafa Ferrando, regidor de mobilitat urbana, ll0objectiu de la campanya és “aconseguir que alcem un poc el peu de l’accelerador perquè Rocafort siga un entorn urbà més segur i més habitable. Volem que el nostre poble siga un entorn més humà i més transitable, i per a aconseguir-lo necessitem que els vehicles circulen com a màxim a 30 km/h”.

La reducció de velocitat va ser aprovada en el ple municipal del passat setembre. És una mesura avalada per informes tècnics i per la Policia Local que forma part d’un pla d’acció per a millorar la gestió del trànsit i afavorir la seguretat i la convivència entre vianants, ciclistes i la resta de vehicles.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *