Rosella Antolí: «La Llar és un edifici molt volgut per la ciutadania perquè es va construir de forma cooperativa».

L’alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí, en nom del Consell Municipal de Cultura i del govern municipal, tras més de dos anys de negociacions amb l’Arquebisbat de València ha signat un acord per recuperar la titularitat municipal de la Llar.

«Este és l’acord en el que hem treballat des de la sentència, a novembre de 2016, que ens obligava al tancament de l’auditori i que permetrà que s’invertisquen més de 248.000 euros del SOM de la dipu en la primera fase de rehabilitació integral», ha afirmat l’alcaldessa.

Antolí s’ha mostrat molt satisfeta i ha destacat: «que La Llar es un edifici molt volgut per la ciutadania perquè es va construir de forma cooperativa i hi participà tot el poble».

També ha afirmat l’alcaldessa que es bona noticia l’adquisició per la seua utilitat, «és un espai del tot necessari perquè no tenim cap auditori amb capacitat i equipament suficient per fer teatre, presentacions falleres, concerts de la banda, etc».

Respecte a les negociacions, Rosella Antolí ha dit «que les hem dut ajuntament i arquebisbat, però com el titular de l’immoble era la parròquia, qui signa permuta és el rector».

Les obres ja han començat, «una vegada finalitzades, la Llar s’obrirà a les associacions del poble i als veïns i veïnes per poder tornar a gaudir, com ha ocorregut sempre, d’aquest espai cultural, el més gran que té Bonrepòs i Mirambell, amb més de 200 butaques”, conclou l’alcaldessa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *