Ruta teatralitzada de Jaume I al Puig

Xiquets i majors van disfrutar i van aprendre, a parts iguals, amb la ruta teatralitzada Jaume I al Puig que es va oferir ahir al municipi. Més de 60 persones van recórrer els emblemàtics llocs del Puig durant 1 hora a través d’una  proposta turística que demostra que l’humor, el teatre i l’animació poden arribar a convertir-se en un mitjà molt eficaç per a la difusió del patrimoni cultural.

A través de diferents escenes teatrals, els personatges històrics més rellevants cobren vida, com eixits d’una màquina del temps i són els protagonistes d’unes divertides aventures que no deixen a ningú indiferent. “És una altra manera de donar a conéixer els nostres recursos turístics i, a la vista de la gran acollida que està tenint, és una proposta que agrada i fidelitza”, ha assegurat la Regidora de Turisme, María Saldaña.
La ruta comença a les famoses escales del monestir i conta la història a través de personatges històrics que han nascut al municipi  o han deixat la seua empremta,  com Jaume I, Sant Pere Nolasc, l’últim Rei Àrab, Zayyan, o el prestigiós pintor del barroc espanyol,  Zurbarán.  Els espais triats per a les representacions són a més del monestir, la plaça de la  Constitució i l’estratègic Castell del Puig.

Per només 1 euro, és un pla perfecte per a passar en família. La pròxima cita, el 26 de novembre a les 12 hores. Reserves a la Tourist Info del Puig (961959029, elpuig@touristinfo.net)

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *