Sales d’assajos per a grups locals de Paterna per 40 euros al mes

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a sol·licitar una de les tres sales d’assajos del complex Sólo Música situat en el polígon de Santa Rita. Es tracta d’un espai que ofereix totes les comoditats perquè els grups locals practiquen música, potenciant l’expressió artística i afavorint les interaccions socials entre els joves.

 

El regidor d’Educació, Joventut i Esport, José Manuel Mora ha ressaltat que “un dels propòsits de la iniciativa és dinamitzar la creació de nous grups de música en el municipi, facilitant un espai on puguen assajar a un preu assequible a les seues butxaques”. Les sales d’assaig, que poden ser reservades 24 hores al dia, els set dies de la setmana, tenen un preu de 40 euros al mes i poden acollir un total de 12 grups musicals.

 

“Els grups que vulguen sol·licitar una sala hauran de presentar una instància per registre d’entrada en el consistori, acompanyada de fotocòpies del DNI de tots els membres de la banda”, ha explicat el regidor. A més, ha assenyalat que les sol·licituds, que poden descarregar-se en la web de l’Ajuntament, hauran de presentar-se abans del 15 de febrer.

 

Tots aquells joves que vulguen optar per una d’aquestes sales i necessiten més informació, poden posar-se en amb tacte amb la Casa de la Joventut de Paterna a través dels telèfons 96 137 01 03 i 96 110 04 21 en horari de vesprada de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h o els dimarts i dijous al matí d’11 a 13.30 h.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *