Sara Larrazábal i Marina Civera, Falleres Majors de València 2019

L’alcalde de València, Joan Ribó, va comunicar la notícia a les triades en la tradicional telefonada

La vesprada que es va viure ahir en l’Ajuntament de València va ser màgica. El gran dia havia arribat i per fi, després de mesos d’espera i d’un camí de moltes emocions, la trucada es va fer realitat. La primera parada va tenirlloc en el Saló de Cristall on reunits en Assemblea de Presidents, la directiva de Junta Central Fallera va lliurar a l’alcalde els sobres amb les actes de nomenamentCom mana el ritual, l’alcalde de València, els va preguntar si els donaven el seu consentiment per a donar a conèixer els noms públicament, petició que es va aprovar per assentiment.

Tot seguit, a les 19:30h, Joan Ribó, entrava en l’Hemicicle acompanyat dels membres de la directiva de Junta Central Fallera que presideix el regidor de Cultura, Pere Fuset.

Davant de tots ells, un públic expectante entre el qual es trobaven molts presidents de falla esperant escoltar el nom de la seua candidata. Però només dos s’anaven a anar a casa amb la major de les alegries sota el braç.

Després de la lectura de les actes corresponents l’alcalde de València va despenjar el telèfon per a comunicar, en primer lloc, a Sara Larrazábal Bernal de la comissió Josep Maria Bayarri-Los Isidros que havia sigut triada per a ser Fallera Major Infantil de València de les Falles 2019. A l’altre costat de la línia una xiqueta molt emocionada no podia contenir les llàgrimes. “Espere que tots junts passem un any inoblidable de Falles 2019 i que gaudim al màxim perquè jo vaig a representar a València de la millor forma possible”, va dir Sara Larrazábal.

Minuts després va arribar el torn de comunicar a Marina Civero Moreno de la comissió Barri Sant Josep que havia sigut la triada per a ser Fallera Major de València 2019. Encara van sonar un parell de tons fins que Marina va despenjar i va saludar a l’alcalde plena d’emoció. “Moltes gràcies. Estic molt emocionada, gràcies al jurat per haver confiat en mi, vull que vos sentiu tots molt orgullosos de mi”, li va contestar amb la veu entretallada. També va tindre paraules per a la seua Cort d’Honor: “Tinc al costat a dotze dones meravelloses i anem a intentar fer-ho totes tan bé com siga possible”.

Una vegada realitzades les dues telefonades l’acte es va donar per conclòs i la celebració va continuar en les cases de les noves Falleres Majors de València. Enhorabona!

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *