Sedaví celebra el II Trofeu Verge del Rosari de Ciclisme

Álvaro Orengo i Esperanza Paredes van ser els vencedors del II Trofeu Verge del Rosari de Ciclisme que va tindre lloc en la matinal del diumenge en Sedaví, organitzat per la Penya Ciclista Sedaví en col·laboració amb l’ajuntament, dins de la programació de festes.

Orengo, del ‘Café Cuatro Valencia Terra i Mar’ es va imposar en categoria masculina amb un temps d’1 h. 31’43′ a Sergio Gil i David Piñan del ‘Coves de Sant Josep’ que van arribar a meta a trenta-set segons del vencedor, mentres que per equips, el ‘Café Cuatro Valencia Terra i Mar’ va aconseguir la victòria.

En dones, Esperanza Paredes amb 1 h. 08’08”, va ser primera per davant d’Ana Isabel López i María Gómis, les tres de ‘La Titánica Pedal’, en una prova que posava punt i final a la Challenge Comunitat Valenciana que finalment es van adjudicar López en Cadets, Paredes en Júnior i María Gómis en Elit.

L’Alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes, la Regidora de Cultura i Festes, Bea Cuesta, i el President de la Penya Ciclista Sedaví, José Vicente Gonzalvo, van lliurar els trofeus i els maillots als vencedors en les dues categories.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *