Sedaví celebra el Mig Any de Moros i Cristians

Sedaví va celebrar en el matí del diumenge la desfilada del Mig Any de Moros i Cristians, organitzat per la Junta Festera en col·laboració amb l’Ajuntament de Sedaví i les cinc comparses del municipi: Ordre de Cavallers Templaris, Comparsa Cides, Compara Contrabandistes, Filà Almoràvides i Filà Mossàrabs que van desfilar per aquest ordre, totes elles amb la seua mascareta i amb totes les mesures Covid.

L’acte que va congregar a nombrós públic al llarg del seu recorregut, es va iniciar al carrer Sant Torquat, i va continuar pels carrers Sol, Avgda. de Madrid,  Verge del Rosari, Gómez Ferrer i Pç d’en Jaume I, on va concloure.

D’altra banda la Junta Festera de Moros i Cristians ha posat en marxa la XI Edició del Concurs del Cartell Anunciador per a les Festes de Moros i Cristians Sedaví 2022, dividit en quatre categories: Infantil, Primària, Secundària i Absoluta. Realitzades tant a mà com per ordinador i que hauran d’entregar-se en paper, cartolina o llenç, amb una grandària mínima d’A4 i un màxim d’A3 i amb format rectangular (més alt que ample).

Coneguda la decisió del jurat, s’entregarà diploma i obsequi de la Junta Festera als dos primers classificats de les categories Infantil, Primària i Secundària. El premi de la categoria absoluta, per a persones nascudes abans de 2006, està dotat amb dos-cents euros per al vencedor, mentre que els dos primers classificats rebran un diploma.

Les obres s’entregaran entre el 14 i el 18 de febrer de 2022 de 19 a 21 h en la seu de la Junta Festera en el Poliesportiu Municipal de Sedaví. Les bases poden consultar-se en la web www.sedavi.es.