Sedaví va acollir el Campionat Autonòmic Infantil de Natació d’Estiu 2024

Es va disputar aquest cap de setmana a la Piscina Descoberta Municipal i van prendre part un total de tres-cents quaranta-sis nadadors i nadadores.


El dissabte 29 i el diumenge 30 de juny la Piscina Descoberta Municipal de Sedaví va acollir el Campionat Autonòmic Infantil de Natació d’Estiu, organitzat per la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Club Natació València Masters Sedaví i la regidoria d’Esports, en el que van prendre part un total de tres-cents quaranta-sis nadadors i nadadores de quaranta-cinc clubs de la Comunitat Valenciana nascuts entre 2009 i 2010 en una competició retransmesa per streaming a través del canal de Youtube de la FNCV.


En el capítol de resultats, tres nadadors han aconseguit imposar-se en les seues quatre proves individuals: Rodrigo Gomáriz del CN Tenis Elx en 100 m. lliures, 100 i 200 m. papallona i 400 estils; Boris Aranson del CN Alfa Torrevella en 50 m lliure, 50 m. papallona, 50 m. i 100 m. esquena i Oliviá Guillermo, del CN Tenis Elx en 400 m. lliure, 50 m. 100 m. i 200 m. papallona. En categoria femenina van aconseguir el triplet María Franco del CN Sant Vicent en 200 m. i 1500 m. lliures i 400 estils i Patricia Quesada del CMD Horadada en 50 m. 100 m. i 200 m. esquena. La resta de vencedors i vencedores van ser Iris Castaño, Álex Barranquero, Jon Guarch, Ángeles Cardona, Rebeca Ferrer, David Bilsosevych, Matías Fons, Zoé Hernández, Paula Crespo, Aaron Gutiérrez, Paula Castillejo, Hugo Sánchez, Valentina Sánchez, César Payá, Amparo Bascuñan, Svetozar Ivaylov, Julia Acamer, Adrián Vidal , Olivia Miranda, Teresa Ribes, Sara Jiménez, Pablo Candela, Alessandro Vendramini, Néstor Zavgorodniy, Valeria Rubio, Simón Vadillo, Noa Herráiz, Lucas Diaz, Martha Ciobanu i Carla Morcillo.

En les proves de relleus el CN Tenis Elx es va imposar en 4×100 m.i 4×200 m. lliures femenins i 4×100 estils mixt. El CN Delfín va aconseguir la victòria en 4×100 m. i 4×200 m. lliures masculins. El CN Alfa Torrevella va véncer el 4×100 m. estils masculins i el Club Valencià de Natació el 4×100 m. estils femenins.

Respecte a la representació del nostre municipi, Javier Guillém va ser el nadador més destacat aconseguint un segon lloc en 100 m. esquena i dos tercers en 50 m i 200 m. esquena de 14 anys.

Per clubs en categoria masculina es va imposar el CN Delfín, per davant del CN Tenis Elx i el CN Alfa Torrevella. El CN València Màsters Sedaví va finalitzar en 14a posició, mentre que en categoria femenina primer va ser el C. Valencià per davant del CN Tenis Elx i el CD Nados Castelló. El CN València Màsters Sedaví va ser tretzé. Al lliurament de premis, entre altres personalitats va assistir la Primera Tinent d’Alcaldia Úrsula Isabel Campo.