S’elegixen els docents del CEIP Cervantes de la Pobla de Farnals que realitzaran les estades del programa Erasmus Plus

La selecció dels professors del CEIP Cervantes de la Pobla de Farnals que realitzaran les estades docents del programa Erasmus Plus ja s’ha realitzat. La iniciativa, de la qual formarà part el centre fins al 2021, permet a docents dels diferents països de la Unió Europea visitar centres d’altres estats per a aprendre i compartir tècniques i metodologies.

Una vegada tancat el termini perquè els professionals presentaren les seues candidatures, s’avaluaren la carta de motivació redactada juntament amb altres aspectes com la formació o el nivell d’idiomes. Va ser una comissió formada per les coordinadores del programa, un membre de l’AMPA, un docent de Primària i un altre d’Infantil l’encarregada de fer la tria.

La primera de les estades d’aprenentatge per observació tindrà lloc en febrer de 2020 i la realitzaran les mestres d’anglés Julia Guinot i Mónica Villanova. En maig de 2020, les professores de primària Tamara Gil-Gallardo i MªCruz Mainar viatjaran a Irlanda. Àngeles Rodríguez, mestra de Pedagogia Terapeútica, i Laura Parrilla, de primària, es desplaçaran a França en octubre i Óscar Lois, mestre d’Educació Física, i Víctor Rozalén, de Primària, ho faran a Dinamarca en maig de 2021. Per últim, les mestres de Primària Mª Ángeles Bruixola i Rus María realitzaran un curs de formació d’animació lectora i metodologies CLIL a Grècia.