«Sense por, retrats i testimoniatges», una mirada a la leucèmia i la lluita per la supervivència

El divendres 15 de febrer, a les 18 hores, en l’Espai Social La Barraca, inauguració de l’exposició de fotografia Sense por, retrats i testimoniatges, organitzada per Cocina y Tradición de Puçol i dissenyada per ASLEUVAL (Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana), en la qual es recullen imatges de supervivents de malalties oncohematológiques, com la leucèmia.

«És una exposició de fotografies de gran grandària dirigida als pacients d’aquestes malalties, als familiars, als donants i a la societat en general», apunta la regidora de Cultura, Mery Cortell. «L’objectiu és que tots puguem conéixer millor aquestes malalties i la necessitat potenciar la donació de donar sang, medul·la i cordó».

L’exposició recull imatges —a grandària 80 x 55 cm— de supervivents de leucèmia i altres malalties oncohematológiques, al costat dels testimoniatges d’estes persones, que parlen de la seua lluita per la supervivència.

Està dirigida als pacients d’aquestes malalties, les persones que apareixen en les imatges també van passar pel mateix, i així ho relaten en els seus testimoniatges.

Als familiars d’aquests pacients, ja que poden veure i llegir que després de la malaltia la vida continua i que gràcies a la seua companyia i suport, el pacient no se sent només.

Als donants de medul·la, cordó i sang, ja que el seu acte solidari i altruista ha salvat aquestes vides.

I a la societat en general, perquè coneguen una mica més sobre aquesta malaltia i també sobre la necessitat de donar sang, medul·la i cordó.
L’entrada és gratuïta i l’exposició estarà oberta del 15 al 22 de febrer.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *