Sergi Pitarch emociona a Godella amb un film sobre la postguerra

El guionista i director de cinema valencià va colpir les emocions dels assistents al teatre Capitolio amb menys de 30 minuts de curtmetratge-documental inspirat en una història dels anys posteriors a la Guerra Civil.

El passat divendres, Sergi Pitarch, va projectar, al teatre Capitolio, El último abrazo, un film que descobreix una història dura de supervivència als anys posteriors de la Guerra Civil espanyola. Un relat sorprenent que està ben relacionat amb València, entre altres coses, per ser la localitat que li dóna origen. En acabant, el director va xerrar distesament amb els assistents, compartint experiències, idees i reflexions. En aquest col·loqui el públic es va mostrar molt satisfet amb l’obra que se’ls havia mostrat, mentre que Pitarch va fer algunes revelacions al voltant del procés de producció. «Vaig comprar una bossa en una subhasta que contenia dos cartes. En llegir-les vaig saber que havia de gravar un documental, però en principi no esperava trobar l’autor i tenir aquest resultat». I és que el curtmetratge ha estat molt ben rebut per públic i crítica. Sense anar més lluny, l’any passat va estar nominat als Premis Goya.

Al web <www.elultimoabrazo.com> es troba tota la informació relacionada amb aquesta obra. El seu autor va afirmar a Godella que està «encantat de projectar El último abrazo a tots els llocs que faça falta». Així mateix va recordar que al mateix web es pot col·laborar econòmicament per a tal de contribuir a que el film tinga major recorregut en el futur.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *