Silla ajorna la fira de Sant Sebastià i pren mesures contra el fred

L’Ajuntament de Silla ha decidit ajornar la celebració de la Fira de Sant Sebastià , programada per als dies 20, 21 i 22 de gener, davant la previsió de pluges i mal temps coincidint amb els dies en què estava prevista. La Fira de Sant Sebastià orientada a la promoció i dinamització del comerç local és tota una tradició a Silla, però les inclemències meteorològiques amenacen al seu desenvolupament normal i, davant aquesta possibilitat, l’Ajuntament de Silla ha decidit deixar la seva celebració per al pròxim cap de setmana 27, 28, i 29 de gener.

Per altra banda, aquest matí a primera hora s’ha reunit el comité tècnic d’emergència de l’Ajuntament de Silla per tal de prendre les mesures oportunes de protecció a la població més vulnerable davant l’imminent arribada de l’ona de fred.

Encara que a data de hui, no consta cap cas de persona sense llar a la població, en  aquesta reunió s’ha acordat detectar durant les pròximes hores posibles casos per tal que durant aquestos dies puguen passar la nit i protegir-se de l’ona de fred prevista, en un lloc habilitat.

Aquesta iniciativa que es mantindrà mentre dure la climatologia adversa amb l’intens fred.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), durant els primers dies de l’ona de fred descendiran les temperatures, amb valors propers a –10º a l’interior, i acostant-se a 0ºC prop de la costa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *