Silla celebra la Fira de Sant Sebastià que va ser ajornada per l’ona de fred

Des del 27 fins al 29 de gener tindrà lloc la XVIII edició de la Fira de Sant Sebastià de Silla. La Fira es va tindre que ajornar degut a l’ona de fred i el temporal que van afectar la Comunitat Valenciana. Enguany la fira es concentrarà en promoure el comerç de proximitat fent una defensa dels comerços i agricultura local com a motor econòmic per a la població. Els visitants podran degustar productes oferts pels hostalers i altres associacions locals així com gaudir d’una fira medieval plena de productes tradicionals i artesanals muntada al voltant de la fira comercial.

L’ inauguració serà el divendres 27 a les 19.30 hores i comptarà amb la diputada provincial de Turisme de la Diputació de Valencia, Pilar Moncho qui acompanyarà a l’alcalde Vicente Zaragozá, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Lluis Melero i a la resta d’autoritats locals en un recorregut pel recinte firal.

A banda dels expositors comercials, durant el cap de setmana hi haurà organitzades moltes activitats per a totes les edats i tots els gustos. Des de exposicions, activitats de animació infantil o tallers de manualitats, fins a concerts (com els de Trio de Jazz, la Coral Jove o de Ramonet ), desfilades de moda i obres de teatre tindran lloc aquestos tres dies. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç http://www.silla.es/rs/23675/d112d6ad-54ec-438b-9358-4483f9e98868/0cb/filename/images.pdf

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *