Silla se suma a la jornada de neteja de l’Albufera

L’Ajuntament de Silla s’ha sumat a la jornada de neteja de l’Albufera per al dissate 25 de març organitzada per la Xarxa Joves.net, dins la campanya Horta Neta, i en la que participen altres municipis de L’Horta. L’Albufera és el parc natural europeu que més prop està d’una capital; açò i els barrancs que hi desemboquen fan que els residus sòlids es queden aturats a les seues mates. En aquestes jornades de neteja ens aproparem a les mates des de les barques per tal de netejar i classificar els residus, tot i complint les normes del Parc Natural.

En esta jornada poden participar joves i adolescents de 16 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas. A Silla hi han 5o places disponibles i les inscripcions es poden fer a la Nau Jove.

Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat almenys 10 persones.

Cal dur roba i calcer adequat. Per a les activitats en bici, has de dur la teua bici i casc. No oblidar l’aigua, l’esmorzar o el dinar, segons la durada de l’activitat

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *