Silla veu pròxima la inauguració del multifuncional, després de més de 12 anys d’espera

Carlos Domingo Soler, director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, ha contactat amb l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá Alberola, per tal de comunicar-li que ja han eixit les licitacions per a la finalització de les obres d’urbanització de l’entorn del multifuncional i per al recolzament en la direcció de les obres.

La licitació per a la finalització de les obres d’urbanització de l’entorn del multifuncional té un termini d’execució d’un mes, compta amb un pressupost de 55.225,16 euros i les empreses tenen fins el 18 d’octubre per a presentar les seues ofertes. Per altra banda, la licitació per al recolzament en la direcció de les obres té un termini d’execució de tres mesos, compta amb un pressupost de 33.445,61 euros i el termini per a presentar les seues ofertes és fins el 16 d’octubre.

En aquests moments, continuen les obres de les anteriors fases licitades i avancen a bon ritme, així, està previst que, després de més de 12 anys d’espera i una vegada comence l’execució de les dos últimes fases, la totalitat de les obres acaben a finals d’any o a principis del 2018.

Per a Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, la finalització de les obres del multifuncional suposa “un èxit per als veïns i les veïnes de Silla, que molt prompte podrem gaudir d’un nou espai i que, a més, ha estat sufragat íntegrament per la Generalitat Valenciana”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *