S’obri el termini de matriculació per al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

El Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de Paiporta ha fet pública la seua oferta formativa de cursos i tallers per a l’exercici 2016-2017. La matriculació comença aquest dilluns i finalitzarà el 22 de juliol, entre les 9.30 i les 12.00 hores, al mateix centre, situat en la tercera planta del Centre Cultural, al Carrer Doctor López Trigo sense número.

Per a l’exercici que començarà el proper 19 de setembre s’incorporen els cursos d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, i s’afegeix un grup més del nivell B2 de valencià, d’A2 de Francés i d’alemany, un grup més d’anglés C1, del que hi hauran grups de matí i vesprada, i altres dos d’informàtica: un d’iniciació, i altre d’alfabetització, que són possibles gràcies a la nova aula que s’ha posat a disposició del CFPA des de l’Ajuntament. A més, s’incorpora a l’oferta el taller d’hort ecològic.

La inscripció per als cursos s’ha de realitzar en les dates referides de juliol, mentre que els tallers obriran la inscripció a partir del 5 de setembre.

Entre els cursos que es mantenen, destaca l’habitual formació bàsica, amb alfabetització, neolectors, educació de base i Graduats en Educació Secundària (GES). A més hi ha cursos de diferents nivells de valencià, d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior, i els anomenats d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

L’Associació d’Alumnes del CFPA també ofereix els seus habituals tallers de patchwork i reflexologia podal, per als quals la matriculació es realitzarà fins al 22 de juliol. Tota l’oferta formativa del centre es pot consultar en el següent enllaç.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *