Sona la Dipu 2018 s’acomiada a Manises davant més de 2.000 persones

El Diablo va gaudir a Manises d’una nit que mai oblidarà. Marcos Herrero, jove guanyador del Sona la Dipu 2018 i alter ego de Yo Diablo, va tenir l’oportunitat de transmetre la seua inclassificable proposta musical a més de 2.000 persones, en un concert que va tenir com a convidats d’excepció a dues llegendes del rock espanyol com a Barón Rojo i Rosendo. Aquesta festa del rock nacional tira el teló a la present edició del Sona.

El públic es va bolcar amb aquest espectacle rocker des del primer concorde de guitarra de la banda dels germans de Castro. El Barón no va defraudar i va donar una lliçó de professionalitat en l’escenari muntat al costat de l’estació de metro de Manises. Mentre sonaven els himnes de Barón Rojo, Marcos Herrero esperava el moment de tocar per primera vegada com a guanyador del Sona, després d’imposar-se en la final del programa musical de la Diputació a Gandia.

A Yo Diablo no li va tremolar el pols davant la massa rockera congregada en el pàrquing de l’estació de metro de Manises. Va repassar el seu naixent i variat repertori, amb temes com ‘¡Fuego, miedo, ajo y balas!’ i ‘Solo’, abans de donar pas al llegendari Rosendo, que va tirar el teló del Sona la Dipu 2018 amb una de les últimes actuacions de la seua gira de comiat ‘Mi tiempo, señorías’.

Més festivals i participants

Amb aquesta gran festa del rock es posa punt final a un any en el qual el Sona ha augmentat la seua presència en festivals de manera exponencial i ha afermat el creixement sostingut en el nombre de bandes inscrites, amb un centenar de maquetes presentades. Una edició on ha destacat el canvi de format dels concerts, amb la implantació del sistema de dos caps de cartell en cadascun d’ells, un d’obertura i un de tancament. Açò ha propiciat que les bandes participants tinguen un major públic i repercussió.

Així mateix, s’ha potenciat que els grups cap de cartell estiguen relacionats amb els concursants a nivell musical, per a tenir una major coherència en els concerts. Bona mostra d’açò ha sigut aquesta última gala celebrada a Manises, amb Rosendo i Barón Rojo compartint la seua llegenda amb el jove Diablo Marcos Herrero, guanyador únic del Sona la Dipu 2018.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *