Tallers sobre violència de gènere organitzats per l’Ajuntament per a l’alumnat de l’IES Massamagrell

L’Àrea d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Massamagrell va realitzar els dies 22 i 26 de març un total de vuit tallers sobre violència de gènere, dirigits tant a l’alumnat d’Educació Secundària com de Formació Professional de l’IES Massamagrell.

Durant les sessions es projectava el vídeo “La història de Pepe i Pepa” i es realitzava un posterior debat. Aquest relat de la sociòloga cordovesa, Carmen Ruiz Repullo, tracta la violència de gènere en una parella d’adolescents. D’aquesta forma, s’intenta que l’alumnat de l’IES detecte possibles situacions de maltractament en veure’s reflectit en les actituds que en el vídeo es presenten.

“Tots els anys, l’IES Massamagrell duu a terme activitats sobre igualtat, un tema que es tracta de manera transversal en algunes de les seues assignatures, especialment en la de Valors Ètics, amb la intenció de conscienciar als joves sobre aquesta problemàtica social” ha explicat la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda.

“Aquest tipus de tallers són fonamentals perquè la joventut siga conscient que la violència de gènere no és solament física, sinó també psicològica, ja que cada vegada s’exerceix amb major freqüència entre els adolescents” ha indicat l’alcalde, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *