Foios obri el termini per a presentar-se a la segona edició del Concurs Jove Foios Little Fest

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Foios ha obert el termini per a presentar-se a la segona edició del Concurs Jove Foios Little Fest per a les categories de música clàssica i dansa en modalitats de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània.

 

I ho fa amb la novetat d’incloure dues subcategories, una per a nobels i una altra per a professionals, per a poder garantir la igualtat d’oportunitats entre tots els participants segons el seu nivell.

 

En aquesta segona edició poden presentar-se joves de 12 a 30 anys amb domicili a la Comunitat Valenciana, o, en el cas de residir fora d’Espanya, que l’últim domicili legal haja sigut en territori valencià.

 

En la modalitat de música els participants podran participar com a solistes o en formacions de màxim quatre participants. Cada participant portarà el seu propi instrument pels seus mitjans de transport i l’obra musical ha de ser original per a l’instrument, sense transcripcions. A més, l’actuació final tindrà un temps màxim d’execució de nou minuts.

 

En la modalitat de dansa només s’acceptaran les modalitats de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània i les actuacions seran d’un màxim de sis ballarins/es. Per a l’actuació final no es podrà sobrepassar la duració de tres minuts per a solistes i de cinc minuts per a actuacions grupals. A l’execució final no es podran utilitzar materials com ara aigua o arena i l’escenografia, en cas de ser utilitzada, haurà de ser de fàcil posada i retirada.

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 18 de juny.

 

El regidor de Joventut, Paco Serrano, convida a participar “a joves de tot el territori valencià, especialment als de Foios”, on ha destacat que “existeix un enorme talent que volem impulsar i descobrir gràcies a iniciatives com el Foios Little Fest”.

 

Com en la primera edició, es realitzaran dues fases de selecció, una primera amb els veredictes d’un jurat professional, i la final, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura i serà oberta a tot el públic, que jugarà un paper determinant, ja que els seus vots tindran un pes del 50% per a escollir als guanyadors.

 

L’edició d’aquest 2022 repartirà un total de 3.000 euros en premis, 1.000 per als guanyadors de les categories superior, i 500 euros per als guanyadors de les categories nobel.