Torna FirPobla amb la participació d’una trentena de tendes del municipi

Per vuité any consecutiu, els Comerciants Associats de la Pobla de Farnals organitzen FirPobla, una fira del comerç amb la qual es pretén donar visibilitat i promoure els negocis locals. Se celebrarà entre el 18 i el 22 de juliol, i compta amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals. A la trobada participen una trentena de tendes del municipi que muntaran el seu estant a la plaça de les Corts Valencianes i a la zona de la platja.

La inauguració de l’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dimecres a les 18 hores. Representants del col·lectiu de comerciants i de l’Ajuntament de la localitat passejaran per la fira acompanyats de la Batukada Rebombori, i tot seguit tindrà lloc el repartiment d’orxata i fartons a totes les persones assistents. La vesprada es completarà amb un taller infantil i classes obertes de zumba i salsa.

Durant la resta de la setmana es realitzaran diferents activitats culturals i esportives, amb la col·laboració del Club d’Escacs La Creu, de l’Acadèmia Bailamos i del Club de Gimnàstica Rítmica del Puig. Dins la programació destaca l’actuació de circ infantil Bambalina i el Circ del dijous 19 de juliol, el monòleg de l’humorista Raúl Antón per al dissabte 21 o l’actuació del grup flamenc Azabache prevista per al diumenge 22, com a cloenda de totes les activitats. Tots els matins tindran lloc castells inflables aquàtics i l’últim dia de vesprada hi haurà una festa de la bromera.

Consulta tota la programació al següent enllaç:

http://www.lapobladefarnals.es/va/event/firpobla-2018

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *