Torna l’Escola d’Adults en la Pobla de Farnals

Un any més, comença l’Escola d’Adults en la Pobla de Farnals amb una àmplia oferta educativa, que comprén des de l’Alfabetització i l’ensenyament per a l’obtenció del Graduat ESO, fins a cursos d’informàtica, anglés i valencià amb diversos nivells.

Enguany, davant la situació excepcional de la COVID 19, s’han establit els protocols sanitaris i d’organització necessaris per a proporcionar a l’alumnat les màximes mesures de seguretat, reduint els aforaments o desdoblegant els horaris necessaris, entre altres mesures.

El programa de formació d’este curs 2020-2021 posa l’èmfasi a ajudar als veïns i veïnes del municipi en aspectes que els puguen servir d’ajuda per a donar un enfocament alternatiu als negocis, la cerca d’ocupació en l’àmbit laboral o el maneig d’eines informàtiques per a ajudar als fills i filles en les plataformes digitals.

Dins de la programació anual s’oferiran també tallers pràctics, enfocats a la cerca activa d’ocupació o el disseny atractiu del currículum. També hi haurà tallers dirigits al xicotet comerç del municipi, com el llançament d’un negoci en les xarxes socials o informàtica pràctica a nivell d’usuari. A més, s’oferiran altres encaminats a les persones interessades en la pràctica de l’activitat física i l’esport, com el taller de mecànica de la bicicleta.

La regidora d’Educació de La Pobla de Farnals, Carmen Alcíbar, ha explicat que es tracta d’un curs que compta amb “una oferta renovada, adaptada al moment i a les noves necessitats que ens han transmès els veïns i veïnes”. La regidora també ha explicat que “està tot preparat per a continuar oferint una educació complementària de qualitat per a tots, al costat de casa i amb totes les mesures de seguretat pertinents”, i ha animat als veïns i veïnes “a apuntar-se a la nostra àmplia oferta, que els permetrà estar al dia i aconseguir nous objectius, tant laborals com personals”.