Tornen a obrir els quioscos de la platja de la Pobla de Farnals

Ja estan oberts al públic dos dels tres quioscos de la platja de La Pobla de Farnals, l’explotació dels quals l’Ajuntament tragué a concurs públic a través de l’aprovació d’un plec de condicions amb l’objecte de regularitzar l’adjudicació dels serveis.
Un d’ells, el de la platja Sud, amb una concessió administrativa d’una temporada, està en funcionament des de fa vàries setmanes. A mitjans de juliol va obrir el quiosc bar del passeig de Colom, després que l’empresa adjudicatària, que podrà explotar la infraestructura durant 10 anys, escometera diverses reformes i adequacions al terreny on s’ubica.
El tercer quiosc, que hauria d’ubicar-se a la platja Nord, finalment no obrirà durant esta temporada, perquè l’adjudicatari del servei no presentà la documentació requerida per l’Ajuntament. La concessió ha quedat deserta donat que cap altra empresa havia presentat la seua candidatura per a explotar el servei. Per a 2017 es tornarà a licitar el servei d’aquest quiosc, així com el de la platja Sud.
Un decret d’alcaldia signat en 2014 obligava a retirar tots els quioscos de la platja que no tenien llicència d’activitat. En 2015, any electoral, la resolució no es va executar i ara l’equip de govern s’ha vist obligat a resoldre per fi la qüestió.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *