Tornen les visites escolars infantils a la Biblioteca Pública de Paiporta

L’espai cultural paiportí recupera aquestes trobades amb el públic escolar infantil després dels mesos de pandèmia

La Biblioteca Municipal de Paiporta ha recuperat les visites de la població més menuda de la localitat. Després dels mesos de pandèmia, en què l’activitat tant dels centres educatius com d’aquest espai cultural es va reduir i ajornar, aquesta setmana la Biblioteca ha obert les seues portes als xiquets i xiquetes de tres anys del CEIP Lluís Vives.

Tant l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, com la regidora de Cultura, Esther Torrijos, han volgut donar novament la benvinguda a aquest espai cultural als escolars. «És un moment molt especial. En la filosofia de la Biblioteca sempre ha destacat acostar la lectura i les activitats per al seu foment als menuts i menudes de Paiporta i ara que es reprén amb plena normalitat la nostra activitat podrem tornar a complir amb aquesta missió», ha manifestat l’alcaldessa.

La regidora de Cultura, Esther Torrijos, ha destacat la importància d’aquestes visites per als escolars. «Per a moltes d’elles i d’ells és la seua primera presa de contacte amb la Biblioteca i el món dels contes i els llibres, per això ens alegrem tant que hagen pogut recuperar aquest espai cultural que també és el seu».

Xiquets i xiquetes de primer d’Infantil han conegut guiades per personal tècnic de la Biblioteca la Sala de Primers Lectors, en què es troben els llibres que més els poden interessar, un espai adaptat a les seues necessitats i que està a la seua disposició cada dia. Així mateix, han pogut descobrir alguns dels llibres il·lustrats que poden emportar-se en préstec de la Biblioteca, a més de gaudir de la lectura d’algun d’ells.