Torrent celebra la I Setmana de la Llengua

Rebeca Berga

L’Ajuntament de Torrent ha organitzat juntament amb l’oficina de promoció i use del valencià la I Setmana de la Llengua. Així, les activitats començaran el dilluns 18 d’abril amb el bicillibres en valencià. A partir de les 21.15 hores, hi haurà un sopar de pa i porta i  se repartiran llibres en valencià amb bicicleta pels carrers de Torrent.

El dimarts, dia 19, a les 15.00 hores es commemorarà el 25 d’abril. Es realitzarà una dramatització amb el general Basset. Activitat dirigida als escolars de Torrent. A les 21.00 hores serà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent a la Casa de la Cultura.

Ja el dimecres dia 20 a les 15.00 hores continuarà l’homenatge al 25 d’abril i a les 19.00 hores s’ha programat un club de lectura i cinema en valencià. El dijous 21 d’abril a les 17.00 hores es durà a terme l’activitat Llig amb nosaltres en valencià. Es farà la lectura pública de L’estranya dóna mexicana, guanyadora del Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent. L’acte es celebrarà a la Plaça dels Corts Valencianes.

Aqueix mateix dia, a les 16.30 hores donarà començament la fira del llibre i la música en valencià amb 6 llibreries de Torrent i dues distribuïdores de música. Finalment, el divendres 22 d’abril a les 19.00 hores en la Plaça dels Corts Valencianes hi haurà una actuació dels contacontes Llorenç Giménez i Carles Cano. A les 20.00 hores es posarà punt i final a I Setmana de la Llengua amb l’actuació del cantautor Òscar Briz.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *