Torrent inaugura la seua 45a Fira del Llibre

Este matí ha tingut lloc la inauguració de la Fira del Llibre, que ha donat el tret d’eixida amb una actuació a càrrec de Cucurucú Teatre. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Jesús Ros acompanyat per la regidora d’Educació, Patricia Sáez i gran part de la corporació municipal.

Enguany, com a novetat, esta fira s’ha celebrat coincidint amb les celebracions del Nou d’Octubre. A este canvi de data s’ha sumat una nova ubicació, una decisió presa després d’atendre en diverses reunions les peticions dels llibreters i llibreteres de la ciutat.

La plaça de la Unió Musical acollirà del 29 de setembre al 9 d’octubre esta esperada fira, que oferix moltes activitats i per a tots els públics. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha destacat que “esta fira està dissenyada perquè la literatura i la màgia de la lectura arribe a tots i totes. És per això que hem previst una programació destinada a escolars pels matins i, de vesprada es faran presentacions de diferents llibres”.

La programació a més es completa amb un gran ventall d’activitats com actuacions teatrals, tallers i lectures… “intentant, sobretot, que el més xicotets es submergisquen en el món de la lectura i en gaudisquen” apuntava la regidora, Patricia Saéz.

En la fira hi haurà tots els dies presentacions de llibres d’autors i autores valencians, per fer visible l’esforç actual i el treball dels escriptors i escriptores de la nostra Comunitat i del nostre poble, com Cristina Montesa o Conxa Chust.

Per a consultar tota la programació:

http://www.torrent.es/torrentPublic/docroot/repositorio/Serveis%20admin/Biblioteques/20170918%20Fira%20de%20llibre%202017/Fullet_Fira%20del%20llibre%202017.pdf

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *