Torrent inicia la seua Setmana Santa, reconeguda com d’Interés Turístic Autonòmic

La ciutat de Torrent ja està immersa de ple en una de las setmanes més importants de l’any: la Setmana Santa torrentina, reconeguda amb el títol d’Interés Turístic Autonòmic. En els pròxims dies, les germandats trauran els passos al carrer, acompanyats per les cornetes i els tambors, així com pels veïns de Torrent i per tots els visitants que vulguen apropar-se a contemplar esta part de la cultura torrentina.

Ahir, amb la presència de totes las germandats, la Reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció, Gemma Torrent; l’alcalde Jesús Ros; el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació va tindre lloc, en la parròquia de Sant Josep, la tradicional benedicció de les palmes. Seguidament, totes les germandats iniciaren la processó cap a la parròquia de Montsió. El pas de l’Entrada Triomfal, portat per la germandat de la Santa Faç i acompanyat per la reina de l’Encontre i per les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo, tancà un dels dos itineraris en què es dividia la processó. L’altre itinerari estava presidit pels germans majors de totes les germandats.

Esta nit, la localitat continua amb els actes previs de la Setmana Santa. El Dilluns Sant és el torn del pas del Sant Sopar en el seu trasllat processional, una desfilada molt especial per a totes les Reines de l’Encontre, que acompanyen el pas en la processó i presidixen la seua emotiva entrada en el Museu al final del trasllat i alhora, totes les bandes toquen al compàs. També, la germandat de les Negacions de Pere celebra esta nit el seu trasllat processional a partir de las 22.00 hores, així com diferents viacrucis que tindran lloc pels carrers de tota la ciutat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *