El tortell de Reis de David Esteve Pastisseria entre els 12 millors d’Espanya

El tortell de Reis de David Esteve Pastisseria, entre els 12 millors d’Espanya, segons una revista especialitzada en gastronomia

Segons la revista gastronòmica «Hule y Mantel», el tortell de Reis del pastisser local David Esteve Pastisseria, es troba entre els 12 millors de tota Espanya. A este enllaç podeu llegir on ho conta el periodista gastrònom Iker Morán: https://www.huleymantel.com/…/12-mejores-roscones-reyes… “No falla. David Esteve continua aconseguint èxits en el món dels dolços, també amb el dolç típic per acomiadar les festes nadalenques”.
En declaracions hui a la ràdio municipal el mestre passtisser confessava que «és molt gratificant el resultat i emocionant, donades les festes tan entranyables». David Esteve assegura que ha perdut el compte d’unitats creades i que esta campanya ha estat millor que l’anterior, ho relaciona amb els mèrits i premis obtinguts en el darrer any, per la creació de les maretes o el premi amb la confecció d’un dels millors panettone d’Espanya. El Roscó de Reis made in David Esteve té secrets, alguns confessables, «utilitze els millors sabors de la nostra terra: l’aigua de flor del taronger, la taronja i l’ametla local, amb tocs albalencs».