Tot a punt per a la V Carrera Solidària San Silvestre a Alaquàs

Alaquàs acollirà la V Carrera Solidària San Silvestre el pròxim dimarts 29 de desembre les 20 hores. L’activitat organitzada per lAjuntament d’Alaquàs amb la col·laboració amb el Club d’Atletisme d’Alaquàs transcorrerà pels carrers del municipi. L’eixida i la meta tindran lloc a la Plaça de la Constitució.

 

La inscripció a la cursa es podrà realitzar fins el dilluns 28 de desembre a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar durant tot el dia i a Deportes Estreder a l’horari comercial. Serà en el moment de la inscripció quan es faça també l’entrega de dorsals als participants. El preu d’inscripció serà d’1 €. La recaptació serà donada a l’organització benèfica Alaquàs Solidaria que participa actualment a la campanya de refugiats de Síria.

 

Anar disfressat tindrà premi. Es lliuraran trofeus a les 3 millors disfresses, a les categories infantil (fins 12 anys), individual (a partir de 12 anys) i col·lectius (3 o més persones). A més tots els participants seran obsequiats amb una borsa de corredor.

 

Activitats d’aquest tipus reafirmen el caràcter solidari d’Alaquàs. La programació de Nadal del municipi també arreplegarà altres activitats solidàries com les jornades de la XVI edició del Mercat Solidari 2016, la campanya de recollida d’objectes o la Masterclass de Zumba organitzada pel Club de Bàsquet Sportiu-Xé d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *