Treballadors de l’Ajuntament de Paiporta assisteixen a un curs de reciclatge en reanimació cardio-pulmonar

Desenes de treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Paiporta assisteixen els últims dies a un curs de formació i de reciclatge en la pràctica de la reanimació cardio-pulmonar (RCP), una tècnica que, correctament aplicada i amb les ferramentes adequades, pot salvar vides en cas d’accidents cardiovasculars.
El curs ha estat impulsat per la regidoria de Sanitat, i suposa tant una ‘actualització del títol que ja tenien alguns treballadors i treballadores com l’obtenció de l’acreditació per primera vegada per altra part de la plantilla. Aquesta acreditació és vàlida a escala estatal.

La majoria de les dependències municipals de l’Ajuntament de Paiporta compten amb desfibril·ladors i es consideren espais cardio-protegits. També es disposa de dos equips mòbils ubicats en la Policia Local i Protecció Civil. No obstant això, és necessari que hi haja personal format per a fer servir aquestes ferramentes. La regidoria ha permés als treballadors i treballadores actualitzar els seus títols i obtindre’ls per primera vegada de forma gratuïta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *