Últims dies per a apuntar-se a la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer

La huitena edició de la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer comença l’última fase d’inscripcions a poc menys d’un mes per a la seua celebració. Des del 4 de juny, el preu d’inscripció és d’11 euros amb borsa del corredor i de 7 euros per a aquells que opten per la modalitat «low cost» (sense borsa del corredor).

El termini per a apuntar-se està obert fins al pròxim 26 de juny o fins a aconseguir els 2.500 atletes, límit de participants establit per a la prova. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina 10kalboraya.com (nova web de la prova) o a través de carreraspopulares.com.

Una de les principals novetats de la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer és el nou recorregut, un traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. La prova entra a formar part del calendari autonòmic de carrera de ruta de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. Aquest nou circuit, dissenyat per Ricardo Íñiguez, membre de la Societat Esportiva Correcaminos, és més atractiu, ràpid i totalment lliure d’obstacles.

Enguany, l’eixida es trasllada al carrer Maestro Serrano. Es respecta el pas pel Barranc del Carraixet, però en comptes de fer-ho pels últims quilòmetres serà en els quilòmetres tres i quatre. S’elimina el passeig marítim i els últims quilòmetres es faran pels carrers més llargs i rectes del poble com són Benimaclet i Colón. La meta es manté al carrer San Isidro Labrador.

Com en edicions anteriors, el 28 de juny, dia previ a la carrera, tindrà lloc la mini10k per a xiquets i l’Orxata Party. Enguany se celebrarà també la segona edició dels Premis #10K Alboraia, els guanyadors dels quals es donaran a conéixer aquest mes en la presentació oficial de la prova.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer va nàixer en 2012 com una prova solidària amb l’objectiu de contribuir a la investigació i a la lluita contra el càncer. En les últimes set edicions s’ha recaptat prop de 62.000 euros per a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia.

Aquesta carrera està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer del municipi, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *