Una exhibició de pilota consciència a l’alumnat d’Alfara del Patriarca de la importància de mantindre net el municipi

Els col·legis Sant Joan de Ribera i Ramón y Cajal, d’Alfara del Patriarca, han participat en una activitat de pilota valenciana en el Nou Trinquet d’Alfara, que ha comptat amb la col·laboració dels jugadors professionals Puchol II, Bueno de Meliana i Marc Gimeno.

Aquesta activitat està emmarcada en la campanya d’educació ambiental FEM PROFIT, posada en marxa per la Mancomunitat del Carraixet i la gestora de residus TETma, sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

L’objectiu principal és sensibilitzar des d’edats primerenques sobre la correcta separació dels residus domèstics per al seu reciclatge i sobre la importància de mantindre nets els carrers.

D’aquesta manera, més de cent alumnes de cinqué i sisé de primària de la localitat d’Alfara del Patriarca han participat en aquesta activitat que ha consistit en la presentació de la campanya FEM PROFIT, per part d’un equip d’educació ambiental, i en la pràctica de diferents activitats i jocs relacionats amb el món de la pilota, tan arrelat en la Mancomunitat del Carraixet, dirigits pels jugadors professionals.

 

Campanya FEM PROFIT

 

La campanya FEM PROFIT, que s’està duent a terme en els municipis d’Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell, està formada per diverses accions informatives i participatives, en les quals es pretén involucrar a tota la població de la Mancomunitat del Carraixet, sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

 

En aquest sentit, un equip d’educació ambiental ha estat informant en els col·legis i mercats municipals sobre els impactes de l’activitat humana sobre el medi ambient, amb la finalitat de millorar les capacitats per a contribuir a la solució dels problemes.

 

Així, conèixer el “cinqué contenidor” de matèria orgànica, el de color marró,  i quins residus s’han de depositar en ell; interioritzar el concepte de les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) i sensibilitzar sobre la necessitat d’actuar per a tindre un medi ambient més sostenible, són els objectius principals d’aquesta campanya.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *