Una jove d’Alaquàs, representant espanyola en la cimera internacional de joventut a Berlín

Laura Cifuentes és un dels exemples a seguir en matèria d’experiències juvenils europees. La seua participació en nombrosos projectes europeus i el seu treball constant han fet que haja estat una de les dues persones seleccionades a nivell nacional per a representar a Espanya en matèria de joventut per a la Cimera Internacional de Joventut Y20 que se celebrarà a Berlín del 2 al 8 de juny en el marc de la presidència alemanya del G20.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la regidora de Projectes Europeus, Diana Muñoz, l’han rebut esta setmana a l’Ajuntament per felicitar-la personalment i conèixer de primera mà este nou repte al que s’enfronta la jove.

Laura Cifuentes ha estat seleccionada pel seu currículum i la seua experiència en esta matèria. Participa des de fa anys en projectes europeus per diversos països, ha realitzat el Servei de Voluntariat Europeu i ha treballat directament amb joves en el camp de la psicologia, l’oci i el temps lliure. Entusiasta i amb ganes d’aprendre i millorar, continua formant-se en matèria de joventut i projectes europeus, la qual cosa fa que esta experiència a Berlín siga molt profitosa per a ella donat que la seua visió juvenil, que transmetrà personalment als líders polítics, serà clau per a les polítiques que es desenvolupen a Europa.

La Cimera de Joves Youth 20 és un dels events més importants en matèria de joventut. Dos representants de cada país membre del G20, es reuniran del 2 al 8 de juny a Berlín en este encontre que té per objectiu promoure la participació dels joves sobre diversos temes de caire econòmic, financer i social.

En el marc de la presidència alemanya del G20, que es va iniciar el passat 1 de desembre, el ministre de Joventut alemany i el IJAB (Serveis Internacionals de Joventut de la República Federal Alemanya) organitzen esta cimera per a la qual van demanar la participació de la resta de països. Des de l’INJUVE i a través de les delegacions del programa Erasmus Plus en totes les comunitats autònomes, es va sol·licitar la designació de dos joves per a participar com a representants a Espanya. Cada país havia de dissenyar un equip de joves que, junt amb altres experts, examinaran els temes claus de la cimera del G20 amb els caps d’estat i governs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *