Vinalesa acomiada al seu alcalde

El poble de Vinalesa va acomiadar el diumenge l’alcalde de la localitat, Julio Martínez Blat, que va morir el passat 20 de maig com a conseqüència d’una malaltia. L’Ajuntament va decretar tres dies de dol oficial i, malgrat que la Corporació Municipal es troba consternada per la pèrdua irreparable de màxim representant local, anit es va celebrar un plenari extraordinari per a sol·licitar a la Junta Electoral l’expedició de credencials del candidat següent en la llista que encapçalava l’alcalde.

Julio Martínez Blat ha estat al front de l’Ajuntament de Vinalesa entre 1999 i 2017. Ha fet evolucionar la població en tots els seus vessants junt amb els membres dels diferents equips de govern que s’han conformat al llarg d’estos 18 anys. Ha desenvolupat nombroses iniciatives, gràcies a la seua entrega i treball constant en base al projecte de municipi obert i dinàmic establert des del començament i continuïtat al llarg del temps amb coherència municipal. Moltes accions varen suposar per a l’alcalde intenses gestions amb administracions supramunicipals, com ara la construcció del nou Centre Auxiliar de Salut, l’apertura del Centre de Dia, la rehabilitació de la Nau de Festes o el manteniment del servei de l’EMT.

Pel que fa al teixit associatiu i de participació local, des dels seus inicis com alcalde va treballar en la confecció d’un entramat que avui en dia és un referent a nivell comarcal, amb la creació de les Escoles Esportives Municipals, el suport a totes les entitats culturals i el foment dels diferents sectors poblacionals amb la creació de l’Espai Jove o la revitalització de les activitats adreçades a les persones majors, entre altres.

La lluita de Julio Martínez Blat per defugir d’una ciutat dormitori i fer de Vinalesa un poble actiu ha estat present durant tot el seu mandat, amb la màxima pretensió de mantenir la qualitat dels serveis prestats a la ciutadania per part l’Ajuntament. Així, la Vinalesa actual manté una gran cohesió social i està construïda sobre uns fonaments sòlids sobre els quals l’equip de govern local continuarà treballant en base a l’honestedat i el treball efectiu de l’alcalde.

L’Ajuntament de Vinalesa vol agrair tots els missatges de condol rebuts per part d’autoritats, institucions i persones que a títol individual apreciaven al nostre Alcalde.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *