Xirivella celebra la no supressió d’una unitat al CEIP Ramón i Cajal

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xirivella ha celebrat este matí l’anunci de la Conselleria de no eliminar cap unitat ni desplaçar professorat al CEIP Ramon y Cajal. “Una decisió justa perquè eixa eliminació no estava prevista en cap arranjament escolar planificat per tant l’oferta educativa del Ramon y Cajal serà la inicial”, destaca la Regidora d’Educació, Encarna Martí.
El Consell Escolar Municipal va demanar, per unanimitat, la paralització immediata de la supressió de dos unitats en centres públics de la localitat com ara el Ramón y Cajal i el Rei En Jaume. La Conselleria d’Educació ha rectificat i acceptat les al·legacions de la comunitat educativa del CEIP Ramón y Cajal però s’espera faça el mateix amb el CEIP Rei En Jaume on també es preveu l’eliminació d’una unitat i el desplaçament de professorat.
El CEM continua demanant a la Conselleria que es paralitze la decisió presa al Rei en Jaume fins que finalitze el procés de matriculació que culminarà en setembre amb l’arribada de nouvinguts, a més de tenir en compte l’argumentació pedagògica de les al·legacions que atenen a unes necessitats educatives concretes de diversitat d’alumnat d’este centre on és necessari mestres de suport. “Continuem treballant tots units per a aconseguir el que volem per al Rei En Jaume i per a l’escola pública”, conclou Martí.

L’adequació del Ramon Muntaner
La regidora d’Educació ha manifestat a mes que el Consell Escolar Municipal està assabentat de totes les gestions realitzades per tal d’aconseguir que l’adequació del IES Ramon Muntaner siga una realitat a pesar de l’abandonament burocràtic del govern del PP i la seua falta d’informació a este òrgan en l’anterior legislatura. L´alcalde Michel Montaner ha afirmat que des de principis de setmana està demanada la reunió amb la Conselleria per a demanar-li que inicie les obres de manera urgent i que ajorne el termini del Pla Confiança. “Ja hem perdut l’auditori i el nou IES per falta de responsabilitat de l´anterior govern i no anem a perdre l’adequació , la comunitat educativa es mereix serietat ”, conclou Montaner.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *